Kunstarven etter Axel Mørch. Mulighet for kjøp.

2024-04-22 18:00 - 21:00

Selve møtet starter kl 1900 og finner sted i underetasjen (kjelleren der kunsten befinner seg) i det grønne kontorbygget nærmest jernbanelinjen/bussterminalen. Nedgang t.v. for inngangen til Telen (på kortsiden av bygget som vender mot jernbanen). Inngangsdøren vil være åpen en time før og en time etter møtet slik at de av dere som ønsker det kan snakke med Audun Mørch om eventuelle ønsker om kjøp. Det kan opplyses at en betydelig andel av skulpturene vil være tilsalgs og at prisene er lave.

 

I møtetiden samles vi i det nye inngangsområdet. Her vil det være enkel servering og to korte kåserier: 1. Mannen og familien, v/sønnen Audun Johannes Mørch. 2. Axel Mørch sitt arbeide, v/Arne Marius Samuelsen, USN. Deretter mulighet for kjøp. Kunstsamlingen består av ca. 60 kunstverk.

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Skoland, Storgt. 63/65, 3670 Notodden
Adresse: Storgata 63
Postnummer: 3674
Sted: Notodden
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møtene på Skoland starter kl 1900 hvis ikke annet tidspunkt er gitt. Våre møter er åpne for alle rotarianere i verden. Møtene kan imidlertid legges til bedrifter og andre lokaler; se møteplan. Se kontaktinformasjon på siden Kontakt oss.

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022



rotary lenker

Distrikt 2290

Rotary i Norge

Rotary Norden

Rotary International

My Rotary



Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...